vargjet e mia

Streh' e saj

Asht ni cop'z e hollë pëlhure

Që e mbron nga q'do nxeht'si

Dhe nga dielli plot me zjarr

Dhe nga turpi e koria

Edhe sytë që qojnë në varr

E po marrin mend't e mia

Ajo s'humb bukuninë

Vetëm shton hijeshinë

Njerëzia le ta di

Se asaj i thonë shami

Ma të mirë s'ka hijeshi.