vargjet e mia

Si të shprehem

Është një gjë e humbur

Në labirintet e shpirtit tim

Kërkon kraterin që të shpërthej

Por shiu nuk ndalet

E ajo e urren shiun.Është një fjalë e pa thënë

E fshehur në mendjen time

Kërkon momentin por nuk vie

E ajo është e padurim.Është një pikë loti

I pastër,lot gëzimi

Nuk gjen arësyen të derdhet

E syri është mbushur.Është nje zemër që s’kuptohet

Ajo flet por se kuptojnë

Iritohet pa masë por kotë

S’gjendet njeri të flas me të.Jam unë që s’di të shprehem

Goja s’më flet,dora më dridhet

E s’gjej kund një letër të bardhë

Po letra qka kundër meje?

Q’do gjë kundër meje

Dhe unë kundër vetes

Vetja ime e mjerë

Shprehu se unë të kuptoj.