vargjet e mia

Pres të vdes


Të vdes pres e jo të mbes

T'i harroj të ligat që mu ban ves

T'i harroj si harrohen dej sa s'më kujtohen

Në varrin e lumnuem ku tretem,thërmohem

 

Të më qani s'ju dua ju që nuk më doni

Ju që më urreni s'dua t'më vajtoni

Përmbi varr në ardhshit të heshtur të jeni

Se mallkimin tim mbi vete do keni

 

Të vdes pres dhe veq një dro unë kam

Me punët e bardha shum i vorfën jam

Me punët e mira që varrin ma ndrijnë

Nuk kam shum t'u jap engjujve që më vijnë...