vargjet e mia

Për Ty o Zot

Më shëro !

O Luhatësi i zemëravë të shqetësume

Ma ndrito natën si na ndritove botën e errët

Ma zgjero gjoksin dhe gjuhën ma zgjidh

Lirshëm ta thërras emrin Tand o Zot

I Pari ishe kur nuk pat as motI Pari ishe kur s'pat asnjeri

Je Zot i botëve , je Perëndi

Se këtë jetë për Ty e jetoj

Dhe këtë frymë për Ty e frymoj

Qdo punë të mirë punoj për Ty

Je Zot i botëve , je PerëndiPër ty o Zot unë derdhi lot

Edhe jetën tem e jap për Ty o Zot

Njëmijë shpirta t'i kisha , sa malet të rroja

Për Ty veq për Ty o Zot do jetoja...