vargjet e mia

Natë e gjatë


O natë vere ,plot me yje, natë e nxehtë

Kaq e bukur sa nuk dukesh e vërtet

Natë si ty as në andërr s'mu dëftue

E mirë je dhe e gjatë sa të due

Sa e due natn' e gjatë plot frymëzim

Në te shfryej e q'liroj shpirtin tim

Q'mu ka mbushun plot të liga e të zeza

Q'mu ka bamun porsi qyqja mbi varreza...