vargjet e mia

Lutja e fundit


Zot i madh që po me sheh

Gjith të mirat që mi dhe

Edhe tokën edhe qiellin

Edhe hanën edhe diellin

Edhe nanën e babanë

Edhe motër e vëllanë

Edhe sytë q'i kam në ballë

E i ruaj si për mallë

N'mëshirën Tane më streho

Dhe me rrisk më furnizo

Nga shejtani më largo

 

Tokë e qiell po u bashkuen

Edhe diellit ju afruen

Unë të mirat si harrojë

Sa të vdes e sa të rrojë

Sa të rrojë e sa të vdes

Gjith për fjale do të mbes

Për veq teje Zot nuk di

Më fal mue Perëndi !