vargjet e mia

I harruem


Ish ni ditë shum e bukun , ditë e mirë

Plot me shokë edhe shoqe musafir

Ha e pi për gjith ditën pa pushim

Fije brenge e mërzie veq dëfrim

Ato ditë mue më donin pa mungesë

Më ndigjonin e shërbenin pa përtesë

Veqse shpejt ikën ditët u harrova

Si i vetëm në ni qoshe përfundova

Në dorë kam albumin e shoqnisë

Plot imazhe mu nga koha e rinisë

Nga rinia që kalova në lumni

E më mbeti veq kujtim n'fotografi

Asht qudi si njeriu do gjithqka

Q'do të mirë që do për vete dhe për ta

Do secilin rrugët që i pret

Pa të gjitha në fund mbetet vet

Nga kjo jetë e padrejt një mësim kam

Do më dojn e i dua sepse jam

Sepse jam në q'do qast vetja jeme

Nuk ndryshohem sikur dega e një peme.