vargjet e mia

Faqja personale e Argjend Xhelilit

Argjend Xhelili u lind në Breznicë të Bujanocit më 18 prill të vitit 1989.
Shkollimin fillorë e mbaroi në vendlindje , gjimnazin e shkencave natyrore e kreu në gjimnazin "Ismail Qemajli" Kamenicë me suskes të shkëlqyeshëm.
Qysh herët filloi të merrej me poezi , duke ecur hapave të të atit, më së miri gjurmoi tragjet poetike që dikur i ati i tij la nëpër fletoret e studimeve…
Me të hyrë në moshën e pjekurisë kur edhe filloi të kuptonte më mirë për jetën , njeriun , shoqërinë dhe Zotin , poezia më nuk është vetëm art për të por edhe mision.
Në shtatorë të 2008 u regjistrua në Fakultetin e Studimeve Islame në Prishtinë ku edhe sot e kësaj dite është duke ndjekur studimet.