vargjet e mia

Fjalë me zor

Veten teme e mundoj

Fjalë me zor me nxjerr unë due

Ma as vetin se kuptoj

Q'ka po ndodh k'shtu me mue

E shtrëngoj shpirtin e ngratë

Për me shkrujtun poezinë

Si ariu n'hoje t'thatë

Qi se shuen dot urinë

S'jam ari po as poet

As kusar nuk jam i gjori

Qka jam unë se di as vet

Dhe k'te punë djalli e morri

Vetja jeme due t'jem!

Edhe mënd't në kokë ti kem

Edhe sytë ti kem në ballë

Edhe vetit ti kjaj hall...