vargjet e mia

Era

Shqetëson gjethet e papenguara

Fytyrën time të njomë freskon

Për timon ka zgjedhur fatin

Dhe kujtimet mi trazon.Vije lehtë si e paftuar

E stolisur me aromë

Që ndër lule kishte vjedhur

Ngutshëm këtu e ka sjellur