vargjet e mia

Begatitë e qiellës

Qiella , yjet shum fjalë thonë

Po ta dije o njeri

Do t'i doje si të donë

Gjith ç'ka ka në këtë gjithësi

Edhe diellin që rrezon

Na ndrinë porsi nana me ngrohtësi

Do ta doje si të don

Po ta dije o njeri

Edhe hanën nëpër natë

Që valëvitet kah agimi

Edhe vdes për të dëshmuar

Natën natë si gjumin zgjimi

Edhe retë që e mbanë shiun

Do ti doje po ta dije

Edhe jugun e veriun

Thellë në zemër do ti mbije

Po ta dije se çfarë thonë

Nëpër qiell do fluturoje

Do ti doje si të donë

Dhe Zotin do falënderoje...