vargjet e mia

Ardhja e dritës

Ni i dashun me ni mal

Paska nxefun zemërën valë

Me besim e paska m'veshun

Dhe kurr ma s'paska me deshun

Qenka hedhun n'meditim

Se kurrkun spo gjen shpëtim

Se shpëtimin dot se gjen

N'shpellën HIRA ai i vjen

Në Hira po vjen Besniku

E nga ai po zbret Fisniku

Botën paska me ndryshu

Me mëshirë me hijeshu

Ni nga ni fjalët po zbresin

E dëshmi t'gjitha po mbesin

Fjalë të m'dhaja paskan ardhun

Fatin tonë për me z'bardhun

Për me z'bardhun fatin tonë

Sa se bani Zoti vonë.