vargjet e mia

Agonitë e vdekjes


Po ndij' dhimbt' që më molisin

Me shpatën e lodhjes , plogështisë

E dy syvet qe shikimin ngrisin

Lart epitafit , varrit të lumnisë

Po ndij' pëshpëritjet e zogjëvet të zisë

Kobin shtëpis që i ndjellin

Edhe hapat e engjujve te bardhë po ndij

Caktimin e Perëndisë që po më sjellin

Ah dhe ni dorë të fort ta kisha

Ta mbaja vethten dhe njiher me të

Të ngrihesha , të vrapoja , si i ri të isha

Po vitet më shkuen e jetë nuk kam më...